Pharmiweb ChannelsAll | PharmaCo | Clinical Research | R&D/BioTech | Sales/Mktg | Healthcare | Recruitment | Pharmacy | Medical Comms

Pharmiweb.com RSS Feed Pharmiweb.com RSS Feeds

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Candidate Blog

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Client Blog

Job Details

Clinical Study Monitor /Clinical Trials Administrator – NL

Company: Amoria Bond
Location: Netherlands
Reference: J59206
Closing Date: 14 Dec 16
Type: Contract
Salary (£): Negotiable
Benefits:

Job Summary:

Clinical Study Monitor /Clinical Trials Administrator – NLEen groot, internationaal farmaceutisch bedrijf is op zoek naar een Clinical Study Monitor/Clinical Trials Administrator in Nederland. De rol is een combinatie van monitoring verantwoordelijkheden en project administratieve taken. Een perfecte kans voor iemand met een gevarieerde skillset en een track record in CRA/study specialist functies. De functie biedt de mogelijkheid om vanuit huis te werken voor 1 of 2 dagen in de week. ...

Requirements:

Clinical Study Monitor /Clinical Trials Administrator – NL

Een groot, internationaal farmaceutisch bedrijf is op zoek naar een Clinical Study Monitor/Clinical Trials Administrator in Nederland. De rol is een combinatie van monitoring verantwoordelijkheden en project administratieve taken. Een perfecte kans voor iemand met een gevarieerde skillset en een track record in CRA/study specialist functies.

De functie biedt de mogelijkheid om vanuit huis te werken voor 1 of 2 dagen in de week. De duur van het project is rond de 6 tot 12 maanden en het bedrijf is gelegen het zuiden van Nederland.

De succesvolle kandidaat zal werken binnen verschillende klinische studies en projecten en voornamelijk in de start-up fase. Je bent verantwoordelijk voor, maar niet beperkt tot:
- CRA taken en het monitoren van studies
- Project managers assisteren in de productie van studie rapporten en updates
- Het reviewen en bespreken van alle regelgevende documenten op compleetheid
- Project teams in klinische studies voorzien van administratieve support in lijn met ICH GCP, Orion SOP’s en lokale wet- en regelgeving.
- Het in de gaten houden van activiteiten met een kritisch oog gedurende de start-up fase en afronding van de studie

Vaardigheden en ervaring:
- Een diploma in life sciences of gelijkwaardige werkervaring
- Kennis van ICH GCP en FDA regelgeving
- Een uitstekende teamspeler die goed kan samenwerken en bijdraagt aan de effectiviteit van het team
- Goede organisatorische en timemanagement vaardigheden en goed kunnen werken onder deadlines
- Zelf-starter met veel gezond verstand en in staat om op te treden op eigen initiatief

Ben jij de persoon met deze gevarieerde skillset en ervaring? Solliciteer dan nu!

CRA, Worksheet reviews, Set up, trial master files, in-house monitoring, coordination, administration, quality, analysis, communication, newsletters, reports, reviews, documentation, research, project management, coordination, administration, submissions, compliance, support

Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Apply for this job: Clinical Study Monitor /Clinical Trials Administrator – NL

Contact Information:

Address:  Head Office
Keizersgracht 270, 1016 EV Amsterdam, Nederland.

Netherlands
Tel:  +31 (0) 20 80 80 888
Website:  Visit Our Web Site

Advertising
Share | | |
Site Map | Privacy & Security | Cookies | Terms and Conditions

PharmiWeb.com is Europe's leading industry-sponsored portal for the Pharmaceutical sector, providing the latest jobs, news, features and events listings.
The information provided on PharmiWeb.com is designed to support, not replace, the relationship that exists between a patient/site visitor and his/her physician.