Pharmiweb ChannelsAll | PharmaCo | Clinical Research | R&D/BioTech | Sales/Mktg | Healthcare | Recruitment | Pharmacy | Medical Comms

Pharmiweb.com RSS Feed Pharmiweb.com RSS Feeds

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Candidate Blog

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Client Blog

Job Details

Clinical Trial Manager

Company: Amoria Bond
Location: Belgium
Reference: J60203
Closing Date: 01 Feb 17
Type: Contract
Salary (£): Negotiable
Benefits:

Job Summary:

Clinical Trial manager – 12 maanden – BEEen interessante en urgente positie heeft zich opgedaan om je aan te sluiten bij een dynamisch team in een nieuw project als Clinical Trial Manager. Mijn klant, een groeiend en midsize farmaceutisch bedrijf, is op zoek naar iemand die hun Clinical Research gaat managen. ...

Requirements:

Clinical Trial manager – 12 maanden – BE

Een interessante en urgente positie heeft zich opgedaan om je aan te sluiten bij een dynamisch team in een nieuw project als Clinical Trial Manager. Mijn klant, een groeiend en midsize farmaceutisch bedrijf, is op zoek naar iemand die hun Clinical Research gaat managen.

De CTM zal direct het trial management team aansturen en ervoor zorgen dat ISF en studiedocumenten altijd klaar zijn voor inspectie, ook het team voorzien van leiding waar nodig is belangrijk.

Verantwoordelijkheden:
- Het coördineren van de voltooiing van de bruikbaarheid van de site
- Aansturen van het team, inclusief het aannemen van personeel, prestatiebeheer, proeftijd, ziekte en verlof en de ontwikkeling van personeel
- De instelling, het beheer en toezicht van de belangrijkste project deliverables
- Verantwoordelijk voor het beheer van alle studiegerelateerde kwaliteit, deadlines en budgets
- Nauw betrokken bij sponsormanagement en het eerste aanspreekpunt zijn, ook voor externe projectteams
- Het overzien en aansturen van CRA’s en Trial coördinatoren en het leiden van CRA meetings.

Ervaring:
De succesvolle kandidaat heeft een sterke achtergrond in alle fases van klinische studies en heeft eerder ervaring opgedaan met project en trial management. Daarnaast heb je ook als CRA gewerkt en idealiter jezelf ontwikkelt naar Lead CRA. Al met al een persoon die uitgebreide ervaring heeft in clinical research. Ervaring met budget management, finance management, klant management en een diploma in life sciences zijn een pre.

Mijn klant is op zoek naar iemand die beschikbaar is voor op zijn minst 6 maanden. Het bedrijf is gelegen in het noorden van België en dichtbij de Nederlandse grens.

Als jij denkt dat jij een goede match bent, stuur dan nu je cv op!

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring

Apply for this job: Clinical Trial Manager

Contact Information:

Address:  Head Office
Keizersgracht 270, 1016 EV Amsterdam, Nederland.

Netherlands
Tel:  +31 (0) 20 80 80 888
Website:  Visit Our Web Site

Advertising
Share | | |
Site Map | Privacy & Security | Cookies | Terms and Conditions

PharmiWeb.com is Europe's leading industry-sponsored portal for the Pharmaceutical sector, providing the latest jobs, news, features and events listings.
The information provided on PharmiWeb.com is designed to support, not replace, the relationship that exists between a patient/site visitor and his/her physician.