Pharmiweb ChannelsAll | PharmaCo | Clinical Research | R&D/BioTech | Sales/Mktg | Healthcare | Recruitment | Pharmacy | Medical Comms

Pharmiweb.com RSS Feed Pharmiweb.com RSS Feeds

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Candidate Blog

Pharmiweb.com RSS Feed PharmiWeb Client Blog

Job Details

Drifttekniker till läkemedelsföretag i Stockholm

Company: NonStop Pharma Recruitment
Location: Stockholm
Reference: JM.152157,11
Closing Date: 12 Mar 17
Type: Permanent
Salary (£): Negotiable
Benefits:

Job Summary:

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med service, underhåll och kvalificering av utrustning på ett producerande företag inom läkemedel, livsmedel eller medicinteknik? Är du en skicklig mekaniker och/eller elektriker som är van vid att dokumentera ditt arbete på ett kvalitetssäkrat sätt? I så fall kan den här tjänsten på Valneva vara något för dig!

Requirements:

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med service, underhåll och kvalificering av utrustning på ett producerande företag inom läkemedel, livsmedel eller medicinteknik? Är du en skicklig mekaniker och/eller elektriker som är van vid att dokumentera ditt arbete på ett kvalitetssäkrat sätt? I så fall kan den här tjänsten på Valneva vara något för dig!

Som servicetekniker arbetar du och dina kollegor för att anläggningens produktions- och laboratorieutrustning ska fungera. I arbetet ingår reparation, underhåll och installation men också beställning och utvärdering av produkter och tjänster från leverantörer & entreprenörer. Valneva producerar läkemedel där man har produktion, fyllning och packning i samma anläggning, vilket gör att arbetet i produktionsdelen måste dokumenteras noggrant. Arbetet innehåller också andra uppgifter som rör fastighetens skötsel, tex arbete med ventilaion, HVAC.

Kvalifikationer:
Du har flerårig erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande inom ett företag som producerar läkemedel, medicintekniska produkter eller livsmedel. Vi tror att du har en utbildning inom mekanik, elektronik, maskin eller motsvarande. Du är en händig och mångsidig tekniker som kan arbeta med allt ifrån stort till smått, med enklare och mer avancerad teknisk utrustning. Du har arbetat med givare och kalibrerad utrustning i en produktionsmiljö som kräver noggrann dokumentation av arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har kunskap i Microsoft Word och Excel. Det är meriterande om du är elbehörig.

Som person tror vi att du är resultatorienterad, självständig, prestigelös, flexibel och har en god samarbetsförmåga och framåtanda.

I denna rekrytering samarbetar vi med NonStop Recruitment. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Du söker tjänsten via e-postadress: S.Martinsson@nonstop-recruitment.com med personligt brev och CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Martinsson på NonStop Recruitment på S.Martinsson@nonstop-recruitment.com tel nr: 08 46505819

NonStop is one of the largest and fastest growing specialised life sciences recruitment companies in Europe. We are proud members of the APSCo life sciences group who ensure we meet the highest quality standards within the recruitment industry. Our offices are located in the UK, Switzerland and the Czech Republic and we hold labour leasing licences across Europe. Please visit our website for a full list of the niche markets we cover.

Apply for this job: Drifttekniker till läkemedelsföretag i Stockholm

Contact Information:

Address:  NonStop Pharma Recruitment
25 Canada Square, Canary Wharf, London
E14 5LQ
England
Tel:  +44 (0) 207 940 2105
Website:  Visit Our Web Site

Advertising
Share | | |
Site Map | Privacy & Security | Cookies | Terms and Conditions

PharmiWeb.com is Europe's leading industry-sponsored portal for the Pharmaceutical sector, providing the latest jobs, news, features and events listings.
The information provided on PharmiWeb.com is designed to support, not replace, the relationship that exists between a patient/site visitor and his/her physician.