PharmiWeb.com - Global Pharma News & Resources
12-Sep-2022

Samenvatting: Thermo Fisher Scientific certificeert Applied Biosystems QuantStudio 7 Pro Dx real-time PCR-systeem om te voldoen aan IVDR-vereisten

Bijgewerkt qPCR-systeem bevat nu geïntegreerde software ter ondersteuning van groeiende testmenu’s voor klinische laboratoria en testontwikkelaars

CARLSBAD, Californië--(BUSINESS WIRE)--Thermo Fisher Scientific heeft het Applied Biosystems QuantStudio 7 Pro Dx Real-Time PCR-systeem gecertificeerd om te voldoen aan de nieuwe vereisten van de In Vitro Medical Devices Regulation (IVDR). Het bijgewerkte systeem bevat nu een nieuw, aanvullend Applied Biosystems Diomni Software-ecosysteem om klinische laboratoria en testontwikkelaars in staat te stellen gebruik te maken van flexibele PCR-tests ter plaatse.


Het QuantStudio 7 Pro Dx Real-Time PCR-systeem is ontworpen voor maximale productiviteit en snelle opstart en stelt gebruikers in staat om op één systeem over te stappen van ontwikkeling naar validatie. Het uitbreidbare, geautomatiseerde platform wordt geleverd met verwisselbare blokken met 96 putjes en 384 putjes en omvat ook externe desktop- en touchscreenbediening, gezichtsverificatie, spraakopdrachten en slimme technische ondersteuning om de gebruikersproductiviteit te verhogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.


Contacts

Media Contact Information:
Mauricio Minotta
Phone: 760-805-5266
Email: mauricio.minotta@thermofisher.com

Jennifer Heady
Phone: 413-237-5141
Email: jheady@greenough.biz

Editor Details

  • Company:
    • Businesswire
Last Updated: 12-Sep-2022