PharmiWeb.com - Global Pharma News & Resources
12-Oct-2023

The Committee to Restore Nymox Shareholder Value kondigt een Oproeping aan tot een Bijzondere Vergadering van Aandeelhouders van Nymox Pharmaceutical

CARSON CITY, Nev. & LONDEN--(BUSINESS WIRE)--The Committee to Restore Nymox Shareholder Value, Inc. (CRNSV), die zich ten doel stelt om de aandeelhouderswaarde te herstellen in Nymox Pharmaceutical Corporation (NYMX-F) (het “Bedrijf” of “Nymox”), heeft vandaag aangekondigd dat ingevolge het gerechtelijk bevel van 5 oktober 2023 van het Hooggerechtshof van de Bahama's (de "Rechtbank") Zaaknummer 2023/Com/com/00057 (het "Bevel") het een oproeping aankondigt voor een bijzondere vergadering van aandeelhouders van Nymox (de "Oproeping"), die zal worden gehouden in Margaritaville Beach Resort, 2 Bay St., Nassau, Bahama's, op 8 november 2023 om 9 uur 's ochtends (EST) (de "Bijzondere Vergadering"). Zoals uiteengezet in de Oproeping, roept CRNSV de Bijzondere Vergadering bijeen met het doel voorstellen goed te keuren om het leiderschap en bestuur van de Onderneming aanzienlijk te verbeteren, waaronder voorstellen met betrekking tot het ontslag van Dr. Paul Averback als President en Chief Executive Officer van het Bedrijf en de heropbouw van de Raad van Bestuur van Nymox (de "Raad") door het ontslag van elk zittend lid van de Raad en de benoeming van vijf hooggekwalificeerde kandidaten als bestuurders van het Bedrijf.



De Rechtbank heeft het Bedrijf bevolen om niet later dan op 9 oktober 2023 een aandeelhoudersvergadering bijeen te roepen die uiterlijk 28 dagen na deze oproeping moet worden gehouden en indien Nymox dit nalaat, verleent het Bevel de CRNSV de bevoegdheid om de aandeelhoudersvergadering zelf bijeen te roepen. CRNSV roept daarom op tot een Bijzondere Vergadering, gezien het verzuim van de Vennootschap om dit te doen binnen de vereiste termijn zoals voorzien in het Bevel. Belangrijk is dat het Bevel de aandeelhouders een kritieke kans biedt om het tij te keren bij Nymox, maar het is uiteindelijk aan ons, de aandeelhouders, om actie te ondernemen en deze vitale kans te grijpen tijdens de komende Bijzondere Vergadering. CRNSV kijkt uit naar verdere details over de Bijzondere Vergadering en de voorstellen die hierin zullen worden gepresenteerd.

De volledige tekst van de Oproeping vindt u hieronder:

NYMOX PHARMACEUTICAL CORPORATION
(ONDERNEMINGSNUMMER 175894B)
Krachtens de Wet Internationale Handelsvennootschappen, hst. 309, Wetsbesluiten van de Bahama's

 

UITNODIGING VOOR BIJZONDERE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

 

BIJEENGEROEPEN DOOR THE COMMITTEE TO RESTORE NYMOX SHAREHOLDER VALUE

Bestaande uit de volgende individuele deelnemers:

Randall Lanham, Chris Riley, M. Richard Cutler

AAN: Aandeelhouders van Nymox Pharmaceutical Corporation (“Nymox” of het “Bedrijf”):

Hierbij wordt kennis gegeven dat ingevolge het gerechtelijk bevel van 5 oktober 2023 in Bahamas Supreme Court (de "Rechtbank") Action No. 2023/Com/com/00057, een Bijzondere Vergadering van de Aandeelhouders van Nymox wordt bijeengeroepen door The Committee to Restore Nymox Shareholder Value, Inc. ("CRNSV") die zal worden gehouden in Margaritaville Beach Resort, 2 Bay St, Nassau, Bahama's, om 9 uur 's ochtends (EST) op 8 november 2023 (de "Bijzondere Vergadering") met het doel voorstellen goed te keuren om het leiderschap en bestuur van de Vennootschap aanzienlijk te verbeteren, waaronder voorstellen met betrekking tot het ontslag van Dr. Paul Averback als President en Chief Executive Officer van de Vennootschap en het opnieuw samenstellen van de Raad van Bestuur van Nymox (de "Raad") door het ontslag van elk zittend lid van de Raad en de benoeming van vijf hooggekwalificeerde kandidaten als bestuurders van de Vennootschap.

CRNSV is van plan nadere details te verschaffen over de Bijzondere Vergadering en de voorstellen die tijdens deze Bijzondere Vergadering zullen worden gepresenteerd en zal daartoe relevant materiaal verspreiden onder de aandeelhouders.

Alle langgekwelde aandeelhouders van Nymox, ongeacht de omvang van hun aandelen, worden uitgenodigd om zich bij de snel groeiende coalitie te voegen via de volledig hieraan gewijde website https://crnsv.com/, waar zij alle relevante informatie kunnen nalezen en zich kunnen aanmelden om verdere updates te ontvangen. Dit wordt een belangrijk communicatieplatform wanneer we overgaan naar het verzoekproces. Het is niet verplicht om zich bij de coalitie te voegen en er is geen ondersteuning vereist. Alle persoonlijke contactinformatie en identificatie wordt als vertrouwelijk behandeld en wordt beschermd. CRNSV zal met elke aandeelhouder contact opnemen om deelname en ondersteuning te bevestigen voor de veranderingen in Nymox waarnaar wordt gevraagd.

Hartelijk dank voor uw steunbetuiging,

/s/ Randall Lanham

Randall Lanham, in naam van CRNSV

Over The Committee to Restore Nymox Shareholder Value, Inc. (CRNSV)

CRNSV werd opgericht door voormalige executives en directeuren van NYMOX PHARMACEUTICAL CORP ("NYMX-F") met als doel om de aandeelhouderswaarde in NYMOX (het Bedrijf) te herstellen. Met een engagement om de steile daling en volatiliteit van de aandelenprijs te overwinnen na de fnuikende beslissing tot schrapping van de beursnotering door NASDAQ, heeft CRNSV weerleggingsbrieven verstuurd naar alle aandeelhouders van het bedrijf en blijft het de nadruk leggen op het gebrek aan leiderschap van het bedrijf, de buitensporige beloning van het management, het onvermogen om het potentieel voor waardevolle en veelbelovende resultaten te realiseren door middel van een relatie met een zeer gerespecteerd bedrijf dat wereldwijd gespecialiseerd is in gezondheidszorg en oplossingen voor geneesmiddelen en dat de expertise heeft om te helpen bij de marketing van het BPH-product (Benign Prostatic Hyperplasia) van het bedrijf, evenals het feit dat Nymox geen oplossing of plan heeft voor financieel herstel van de aandeelhouderswaarde. CRNSV is gevestigd in Carson City, in Nevada, en heeft kantoren in Londen, Documenten van CRNSV zijn beschikbaar via https://www.crnsv.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.


Contacts

Chris Riley
info@crnsv.com

Editor Details

  • Company:
    • Businesswire
Last Updated: 12-Oct-2023